Ch – 6 This Is Jody’s Fawn

Q.1: Jody’s father has been bitten by a ____________.

a) rattlesnake

b) dog

c) cobra

Q.2: What was used to draw out the poison ?

a) Doe’s kidney

b) Doe’s heart

c) Doe’s lungs

Q.3: Why did Jody want to bring the fawn home ?

a) To raise him.

b) To starve him.

c) To sell him.

Q.4: How does Jody know that the fawn is a male ?

a) Because of its colour.

b) Because the spots on its body were in a line.

c) Because the spots on its body were everywhere.

Q.5: Jody went with ____________ on to search for the fawn.

a) Penny

b) Doc Wilson

c) Mill Wheel

https://amzn.to/2MvtwQb

Q.6: Who sat in a circle around the carcass of the doe ?

a) Crows

b) Vultures

c) Buzzards

Q.7: How did the fawn react on seeing Jody ?

a) It quivered but made no effort to run or rise.

b) It ran towards the bushes.

c) It started bleating.

Q.8: According to Jody’s father, when would the fawn follow ?

a) If it had first been given milk.

b) If it had first been carried.

c) If it had been fondled.

Q.9: Jody poured milk into __________ for the fawn.

a) bowl

b) bottle

c) gourd

Q.10: Who was not excited about the idea of bringing back the fawn ?

a) Ma Baxter

b) Penny

c) Doc Wilson

https://amzn.to/3pHtZgs

Answers:

  1. a
  2. b
  3. a
  4. b
  5. c
  6. c
  7. a
  8. b
  9. c
  10. a

https://amzn.to/2Mt80vs

Published by Priya Prakash

In the midst of winter, i found there was within me an invincible summer ~ Albert Camus

One thought on “Ch – 6 This Is Jody’s Fawn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: